Back
Next

AZ EXTRÉMPLAST BT-RŐL
Az Extrémplast Bt megalakulása óta (2000) elkötelezte magát arra, hogy a legmodernebb technológiával szolgálja a magyar műanyag-feldolgozó társaságokat a lehető legkevezőbb áron. Szállítási programunkban tajvani és kínai gyártmányok szerepelnek, melyek műszaki színvonalukban ma már nem maradnak el a nyugat-európai termékektől.

SZÁLLÍTÓINK ÉS TERMÉKEINK
SHINI PLASTICS – A Shini csoport 1969-ben jött létre Tajvanban. Műanyagipari gépeket Kínában és Tajvanban gyártanak. A termékek között megtalálhatóak szárító, felhordó, keverő, hűtő, temperáló, daráló gépek, robotok, anyagellátó rendszerek.
HÜRMAK
– A Hürmak cég 1969-ben alakult Törökországban. Az elmúlt évtizedekben folyamatosan az ország vezető fröccsöntő gépeket gyártó vállalata volt. A kínálatban szerepel könyökemelős és két nyomólapos (duo) kivitelű gép is 1000 tonna záróerőig.
FORSTAR – A Kínában alakult cég 60T-tól 2800T záróerőig gyárt könyökemelős fröccsöntő gépeket. A Forstar szervo fröccsöntő gép sorozat a hatékonyság, energiatakarékosság, pontosság és környezetvédelem szempontjait szem előtt tartva lett megtervezve. Magyarországon elsősorban a nagyteljesítményű gépeket forgalmazzuk.
FULL SHINE – A flakonfúvó gépeket gyártó cég Tajvanban alakult 1992-ben. A gépek képesek egy vagy több rétegben gyártani, az egészen kisméretű gyógyászati flakontól kezdve 800L-ig, kapacitástól függően egy vagy több fejjel ill. szerszámállomással.
GENOX RECYCLING – Nagy teljesítményű darálókat és őrlőgépeket (shreddereket) gyárt újrahasznosító üzemek részére.
VIRGINIO NASTRI
– Standard és egyedi szállítószalagok egyenesen Olaszországból, 1964 óta.


LEHETŐSÉG VAN TOVÁBBÁ KOMPLETT, KULCSRAKÉSZ TECHNOLÓGIÁK LESZÁLLÍTÁSÁRA IS
Megoldást nyújtunk a soron belüli anyag mozgatásra, a flakon késztermék szivárgás tesztelésére, vagy akár szitanyomására.
Az újrahasznosítást illetően kínálunk megoldást a soron keletkező selejttől kezdve a már elkészült -akár elektronikai- késztermékig bezárólag, beleértve a darálást, fémkiválasztást, alapanyag regranulálást extrúderrel. Lehetőség van akár autó ill. teherautó gumik újrahasznosítására képes teljes sor leszállítására is.
Modern, különleges technikák, mint pl. a WPC (fa-műanyag) extrúderek szállítást is vállaljuk.


Kövess Minket
CÍM
8000, Székesfeférvár
Osztrák utca 2
KAPCSOLAT
Email: info@extremplast.hu
Telefon:
(70) 523-0234 Miklós, Hürmak és FullShine
(70) 327-0746 Olivér, Shini és Genox
(70) 327-0745 Olívia, számlázás és adminisztáció
Copyright (c) 2017 Extremplast Bt.