STM-O
STM-W
STM-WF
STM-W/O
SFR
SIC-A-R2
SHTC

STM Olajos Szerszám Temperáló

A temperáló közeg olaj. Olajleszívás funkcióval rendelkezik (választható felszereltség), mely a szerszámcsere alkalmával hasznos. Legmagasabb elérhető hőmérséklet 200°C, -HT típusnál 300°C.
Létezik két körös változat, amely alkalmas a két szerszám fél különböző hőmérsékleten való temperálására.

STM-WF Nagynyomású Vizes Szerszám Temperáló

Az STM-WF nyomás alatti víz tipus. A magas nyomás alatti víz gyors hőátadást biztosít. Legmagasabb hőmérséklet 120°C. A szivattyú német gyártmány.

STM-W/O Vizes és Olajos Szerszám Temperáló

Az STM-W/O kombinált tipus. Víz vagy olaj lehet a temperáló közeg. Víz esetén a maximális hőmérséklet 95°C olaj esetén 160°C.

SFR Vízátfolyás Szabályzó

Az SFR vízátfolyás szabályzók kiválóan alkalmasak a temperált víz elosztására, mennyiségi szabályzására. Az integrált hőmérő segítségével nyomon követhetjük az átáramló közeg hőmérsékletét. A szabályzó csapokkal különböző méretű átfolyást állíthatunk be, melynek mértékét egy úszó jelzi a számunkra. A moduláris felépítése miatt, a körök száma könnyen alakítható. A modern műanyagfeldolgozás egyik hatékony eszköze.

SIC Ipari Folyadékhűtő

A SIC tipusú ipari folyadékhűtő gépeknek alkalmasak mind szerszám, mind gép hűtésre. Kisebb típusokat használhatunk közvetlen a gép melletti telepítésre, a nagyobbakat pedig akár a gyár összes gépének hűtésére használhatjuk. Az előállított hűtött folyadék hőmérséklete 5°C és 30°C fok között szabályozható ±1°C eltéréssel. Saját keringető szivattyúval rendelkezik. A hűtési teljesítmény 7.7 - 125 kW (6.600 - 108.000 kcal/ó).
Kövess Minket
CÍM
8000, Székesfeférvár
Osztrák utca 2
KAPCSOLAT
Email: info@extremplast.hu
Telefon:
(70) 523-0234 Miklós, Hürmak és FullShine
(70) 327-0746 Olivér, Shini és Genox
(70) 327-0745 Olívia, számlázás és adminisztáció
Copyright (c) 2017 Extremplast Bt.