SHD-U
SDL-U
CD
SD-H
SEHD
SHD-SL
SCD
SCR
SSMD
SDD

SHD-SL Meleg Levegős Szárító

Az SHD meleglevegős szárító családot elsősorban a nem higroszkopikus (nedvszívó) műanyag granulátum szárítására szántuk. A tartály max. kapacitása 1000 kg. Az SHD szárítók a meleg levegőt alulról fújják be egy kúpos elválasztó szitán keresztül. Standard felszereltségek közé tartozik a PID hőfokszabályzó (max. 150C fokig) a zsanéros, nyitható tartály a könnyű tisztíthatóság érdekében, a talprész az anyag elzárásához és leresztéséhez. Opcióként kérhető hőntartás funkcióhőszigetelt tartály, porgyűjtő, meleg levegő visszaforgató, elszívó doboz, mobil állvány, stb.

SHD-U "EURO" Meleg Levegős Szárító

Az SHD-U tipusjelű hőszigetelt meleglevegős szárító család tagjai a lefelé fúvás és ciklon elszívás alapelvén működnek, mely tökéletes és egyenletes szárítást biztosít. Tároló kapacitásuk 20 - 8000 kg-ig terjed. Mindegyik model rendkívül pontos hőfok szabályzóval rendelkezik, melyet mikroprocesszoros vezérlő biztosít. Digitális kijelzővel, automata bekapcsolás időzítővel, hiba öndiagnosztikával rendelkezik alapfelszereltségben.

SDD Száraz Levegős Szárító és Hőszigetelt Tartály

Az SDD tipusú szárazlevegős szárító család egy SD tipusú szárító és egy hőszigetelt tartály kompakt, mobil kombinációja. A szárító tartály kapacitása széles választékot nyújt 20 - 1200 literig. A szárító szekrény teljesítménye pedig 30 - 700 m3/ó lehet. Mindegyik model mikroprocesszoros vezérléssel rendelkezik. A felszívó opcióként rendelhető.

SCD Száraz Levegős Szárító, Tartály és Felhordó

Az SCD tipusjelű kompakt "minden egyben" szárító egy SD-H száraz levegő előállító szekrény, egy DH-U hőszigetelt tartály és 2 db zárt hurkú alapanyag felhordó kombinációja. Kapacitás 30 - 700 m3/ó.
Az SCD-M2 változat 2 db fröccsöntőgépet szolgál ki ugyanazzal az anyaggal (3 db felszívó).
Az SCD-OP tipus nagy tisztaságú fröccsöntött termékek gyártásához jó, víztiszta PS, PMMA.

SSMD-U "Okos" Moduláris Száraz Levegős Szárító

Moduláris elrendezés, tetszőleges számú és űrtartalmú tartályt lehet hozzáilleszteni. PID hőfokszabályzó biztosítja a pontos hőfok beállítást minden egyes tartályon. Minden tartályra egyedi hőfok adható meg.

CD Szárító Szekrény

A CD tipuscsalád szárítóit kisebb mennyiségű granulátum szárításához ajánljuk. Olyan helyen alkalmazható, ahol egyszerre több különböző anyagot kell szárítani. A tipuscsalád 4 tagból áll, ahol a tálcák befogadó képessége 70 - 700 liter között mozog. A maximális szárítási hőmérséklet 200°C. Standard funkciók közé sorolható a PID hőfokszabályzás, rozsdamentes belső részek, amperméő, bekapcsolás időzítő, zárható főkapcsoló.

SDL "GAZDASÁGOS" Mobil Meleg Levegős Szárító

Az SDL model meleglevegős szárítói kompakt megoldást nyújtanak a szárítás és felszívás megvalósításához. A szárítón kívül tartalmaz egy vákuum egységet két felszívó tölcsérrel. A maximális kapacitás 300-700 kg/ó lehet. Az egység könnyen mozgatható a görgős állvány segítségével. Ez a tipuscsalád különösen ajánlott nagy méretű és függőleges fröccsöntő gépek környezetében, vagy ahol az alapanyag szárítót körülményes lenne a garatra szerelni. Időt takaríthatunk meg a karbantartással, valamint munkavédelmi szempontból is kedvezőbb ez a kialakítás.

SCR PET Kristályosító

Az SCR PET kristályosító egy zárt hurkú meleglevegős szárító egy keverő csigával a hőszigetelt tartályon belül, amely megakadályozza a granulátum összeolvadását. A kristályosítás után szárításra van szükség! Maximális kapacitás 750 kg/ó.

SD-H Száraz Levegős Szárító

Az SD-H tipusjelű szárazlevegős szárítók olyan anyagok szárításához biztosítanak megoldást ahol a meleglevegős szárítók már nem adnak kellően hatékony eredményt. Egy forgó dob tartalmazza a páraelszívó anyagot. Kapacitásuk 30 - 3000 m3/ó. Az SD-H4 model -40°C, az SD-H5 model -50°C (vagy ennél még alacsonyabb) harmatpontú száraz levegő előállítására képes.
Kövess Minket
CÍM
8000, Székesfeférvár
Osztrák utca 2
KAPCSOLAT
Email: info@extremplast.hu
Telefon:
(70) 523-0234 Miklós, Hürmak és FullShine
(70) 327-0746 Olivér, Shini és Genox
(70) 327-0745 Olívia, számlázás és adminisztáció
Copyright (c) 2017 Extremplast Bt.