SPV
SCM
SGD
SGB
SSM
SVM
SDS
SMS

SPV-U Keverő Szelep

Az SPV-U keverő adagoló szelep család lehetőséget nyújt a szűz és darált anyag egyszerű, gazdaságos és pontos keverésére. Az SPV-U könnyen és gyorsan csatlakoztatható a felszívóhoz. Nem csak SHINI felszívóval együtt használható, hanem bármely más tipussal is. Ekkor egy különálló vezérlő dobozt kell csatlakoztatni (SPV-UC). Elérhető maximális teljesítmény 500 kg/ó.

SCM Volumetrikus Mesterkeverék Adagoló

Az SCM tipusú volumetrikus adagolók az alapanyag és színezők, adalékok pontos összekeverésére használhatók. Az alapanyag a középső tartályból szabadon jut a garatba, a csigás adagoló pedig folyamatosan adagolja a többi komponenst. Egy, két, és négy csigás változat létezik. A speciális keverő kamra választható tartozék.

SGD Gravimetrikus Mesterkeverék Adagoló

Az SGD tipusú gravimetrikus adagolók az alapanyag és színezők, adalékok pontos összekeverésére használhatók. Az alapanyag a középső tartályból szabadon jut a garatba, a csigás adagoló pedig folyamatosan adagolja a többi komponenst. Egy, két, és négy csigás változat létezik. A speciális keverő kamra választható tartozék. A csiga adagot egy mérleg méri.

SGB Gravimetrikus Keverő

Az SGB tipusú "súly mérleg" keverőket az alapanyag a színezők és adalékok nagy pontosságú adagoláshoz terveztük. A keverés pontossága ± 0.1%-on belül van. Az összetevők egyenként kerülnek hozzáadásra vagy csigás adagolóval vagy pneumatikusan működtetett csúszka segítségével. 2-3-4 tölcsérrel szállítjuk az alkalmazástól függően. A teljesítmény tartomány 40 - 1000 kg/ó. Garatra szerelhető vagy gép mellé állítható változat létezik.

SSM-U Függőleges Csigás Keverő

Az SSM-U tipusú adag-keverők nagyobb mennyiségű, előre összeállított arányú anyagok összekeverésére alkalmasak. Miután az összetevőket FÖLÜLRŐL beöntöttük a tartályba egy függőlegesen elhelyezett csiga végzi el a keverést. Három különböző méretben gyártjuk, 80 - 300 literes tartállyal. Minden alkatrész rozsdamentes acélból készül. Időzített kikapcsoló standard felszerelés.

SVM-U Függőleges Csigás Keverő

Az SVM-U tipusú adag-keverők nagyobb mennyiségű, előre összeállított arányú anyagok összekeverésére alkalmasak. Miután az összetevőket beöntöttük ALULRÓL a tartályba egy függőlegesen elhelyezett csiga végzi el a keverést. Hat különböző méretben gyártjuk, 80 - 3000 literes tartállyal. Minden alkatrész rozsdamentes acélból készül. Időzített kikapcsoló standard felszerelés.

SDS Porleválasztó

A granulátum adagolása közben a por hozzátapadhat a felületéhez a statikus feltöltődés miatt. Az SDS tipusú porleválasztók a statikus feltöltődés megszüntetésével képesek az így feltapadt por eltávolítására. A leválasztott por egy gyűjtő tartályban gyűlik össze. A három rendelkezésre álló model közül a maximális elérhető teljesítmény 500 kg/ó.

SMS Fémkiválasztó

Az SMS fémkiválasztók nagy érzékenységgel és pontossággal fedezik fel és választják külön a fémdarálékokat – olyan anyagokat, mint például acél, vas, réz, alumínium, ólom, ón stb. Közvetlenül a fröccsöntő gép vagy az extrúder garatjára telepíthető, segítségével megóvhatjuk a gép csigáját a keményfémek okozta sérülésektől.
Kövess Minket
CÍM
8000, Székesfeférvár
Osztrák utca 2
KAPCSOLAT
Email: info@extremplast.hu
Telefon:
(70) 523-0234 Miklós, Hürmak és FullShine
(70) 327-0746 Olivér, Shini és Genox
(70) 327-0745 Olívia, számlázás és adminisztáció
Copyright (c) 2017 Extremplast Bt.