SAL
SAL-G
SAL-U
SAL-UG
SAL-UG-122
SAL-UG-124
SAL-UGP
SSC

SAL Kompakt Alapanyag Adagolók

Ez az új köntösbe öltöztetett SAL kompakt adagolókból két model család létezik:
SAL-330 és SAL-360 (egyfázisú) valamint SAL-430 és SAL-460 (háromfázisú). Jellemzői a rozsdamentes tartály, nyitható fedél, zajszigetelt motor burkolat, szita szűrő, mikroprocesszoros vezérlő. Opcióként kérhető az átlátszó garat optikai szint érzékelővel (E tipusjelölés).

SAL-G Nagy Teljesítményű Alapanyag Adagolók

A talajra helyezhető vákuum egység és a vezérlő panel a tölcsértől külön van választva. SAL-700G egyfázisú motort tartalmaz, kapacitása 300 kg/ó. SAL-820G háromfázisú motorja 500 kg/ó teljesítményt biztosít. SAL-900G(2) már 2 külön gépet tud ellátni.

SAL-U Kompakt Alapanyag Adagolók

Ez a felszívócsalád a SAL-U tipus 1.5 - 12 literes tartállyal rendelkezik. A maximális teljesítmény 300 kg/ó. Standard felszereltségek közé tartozik a rozsdamentes belső részek, szövet szűrő, mikroprocesszor vezérlés, beépített szabályzó a váltószelep részére, szénkefe kopás érzékelő. Automata szűrőtisztító választható felszerelés.

SAL-UG Nagy Teljesítményű Alapanyag Adagolók

Az újonnan kifejlesztett SAL-UG adagoló család különálló vákuum egységgel rendelkezik. A motor teljesítménye 0,75 - 11,5 kW, mely segítségével maximum 2000 kg/ó szállítási teljesítmény érhető el. A tároló tölcsér teljes egészében rozsdamentes acélból készült, fém szita szűrővel rendelkezik. Mikroprocesszoros vezérlővel készül ,mely váltószelep működtetésére is alkalmas. Másodlagos szűrő és automata szűrőtisztító funkció választható tartozék.

SAL-UG-122 Két Tölcséres Granulátum Adagolók

A SAL-UG adagoló család két tölcséres változata. Egy vákuum egység két tölcsért – ezáltal két gépet – képes kiszolgálni. Ezzel a megoldással pénzt takaríthat meg.

SAL-UG-124 Négy Tölcséres Granulátum Adagolók

A SAL-UG adagoló család négy tölcséres változata. Egy vákuum egység maximum négy tölcsért – ezáltal négy gépet – képes kiszolgálni. Ezzel a megoldással további pénzt takaríthat meg.

Nem szükséges mind a négy tölcsérnek egyszerre működnie, lehet akár 1, 2 vagy 3 tölcsért használni.

SAL-UGP Por Alapanyag Adagolók

A SAL-UGP adagoló termékcsalád ideálisan alkalmazható nem összetapadó, por formájú alapanyagok (élelmiszer és vegyipari anyagok is) vagy nagyon poros műanyag granulátum szállítására és adagolására. A szállítandó anyag sűrűsége 0,5 és 3,0 g/cm3 között kell, hogy legyen. A gép nagy nyomású sűrített levegőt fúj be a szűrőkre, ezáltal a szűrő manuális tisztítására nincs szükség és a szívási hatásfok is megmarad. A készülék tisztítása egyszerű, anyag váltás gyorsan megoldható. Egyszerű, könnyen áttekinthető kezelés, mobil kialakítás. Teljesítmény max. 2000 kg/ó.

SSC Hajlékony Csigás Adagoló

A SHINI legújabb adagolója az SSC szériás hajlékony csigás anyagszállító. Alacsony zajszintű, könnyű telepíteni és karbantartani. Háromféle SSC model igény szerint: 40 / 50 / 65. A műanyag ipar mellet számos más területen (élelmiszer, gyógyszer, stb) is felhasználható. Por, granulátum és darálék továbbítására kiválóan alkalmas.
Kövess Minket
CÍM
8000, Székesfeférvár
Osztrák utca 2
KAPCSOLAT
Email: info@extremplast.hu
Telefon:
(70) 523-0234 Miklós, Hürmak és FullShine
(70) 327-0746 Olivér, Shini és Genox
(70) 327-0745 Olívia, számlázás és adminisztáció
Copyright (c) 2017 Extremplast Bt.