SCVG
SCCS
SCSF
SMDS

SCVG Központi Vákuum Generátor

A központi anyagellátó rendszerben, a központi vákuum generátor biztosítja a vákuum teljesítményt (negatív nyomás). Ez a gép nagy nyomású fúvót használ, mely nagy teherbírású, nagy teljesítményű és hosszú élettartamú. Ezen kívül, ez a széria több mint 11 modellt kínál, maximum 11 kW teljesítménnyel. A fúvót SCCS (Központi Anyagellátó Vezérlés) vezérli, mely együtt tud dolgozni olyan berendezésekkel, mint például központi vákuum tölcsér és automata központi alapanyag adagoló.

SCCS Központi Anyagellátó Vezérlés

Megtervezzük, felállítjuk és beüzemeljük az Ön számára legmegfelelőbb központi anyagellátó rendszert. A központi rendszer nagy előnye a zaj- és pormentes környezet megvalósítása, az alapanyagok zárt rendszerben történő felhasználása, ezáltal az anyag keveredés kiküszöbölése. A központi vezérlő egység egy helyről képes irányítani az összes komponenst még akkor is, ha ezek nagy távolságban vannak.

SCSF Központi Szűrő

Az SCSF széria egy Központi Szűrő a Központi Anyagellátó Rendszerben, mely egy nagy porgyűjtőt tartalmaz, ami alkalmas a por és más kisméretű szennyeződések kiszűrésére az alapanyagból, ez hatékony védelmet nyújt a fúvó számára és szavatolja a hosszú élettartamot. Az öntisztító funkció hatékonyságát biztosítja az automataidőzítő, ami csökkenti a kézi tisztítás szükségességét. Vákuum megszakító szeleppel van szerelve, ami nem csak a fúvót védi, hanem felgyorsítja a szállítást és az adagolás sebességét is.

SMDS Központi Anyagellátó Állomás

Az SMDS (Shini Anyagelosztó Állomás) feladata elosztani az alapanyagot a megfelelő garatokba. Öt modellből áll az SMDS széria, mindegyik gyorscsatlakozóval van szerelve, tehát az alapanyag feltöltés és leeresztés kényelmes.
Kövess Minket
CÍM
8000, Székesfeférvár
Osztrák utca 2
KAPCSOLAT
Email: info@extremplast.hu
Telefon:
(70) 523-0234 Miklós, Hürmak és FullShine
(70) 327-0746 Olivér, Shini és Genox
(70) 327-0745 Olívia, számlázás és adminisztáció
Copyright (c) 2017 Extremplast Bt.